frågor och svar

Observera att svaren inte är besvarade av Loreen utan det är jag som äger fanbloggen som har svarat på dom, det betyder alltså att alla svaren kanske inte stämmer! Svaren har jag hittat i olika intervjuer och massor av andra källor! Och som ni ser så kunde jag inte svaren på alla frågor, hoppas ni förstår! ♥


1. När börja hon sjunga?
Svar: Jag tror Loreen började sjunga redan när hon var liten, hon har alltid tyckt om ljud. Hon sa att hon brukade skolka från skolan när hon var liten bara för att få gå till kyrkan och leka med olika ljud. Hon sa att ljuden studsade så fint i kyrkan. Hon låg bara på golvet, gjorde olika ljud och lyssnade när dom stutsade fint från vägg till vägg.

2. Hur gammal är hon?
Svar: Loreen är 28 år, hon fyller 29 den 16 oktober.

3. Kommer hon uppträda i linköping?
Svar: Inte vad jag vet just nu, du får kanske ta och bjuda henne dit? Man kan boka henne till event och sånt, mailadress hittar du HÄR!


4. Var bor hon?
Svar: Hon bor i Stockholm, södermalm.

5. Vad är Loreens favoritfärg?
Svar: Hörde i video med henne då hon sa att det var Lila, men hon kan ju ha ändrat sig ;)

6. Vad är loreens favorit låt?
Svar: oj, det vet jag faktiskt inte :/ Men i en intervjuv sa hon att när låten Clocks av Coldplay kom ut så blev hon helt förälskad! :)

7. Vad är Loreens favoritmat?
Svar: Vet inte vilken hennes favoritmat är, men jag vet att hon älskar indisk mat! Hon sa också i en intervju att hon tycker om Palak gosht, som är en spenatgryta.

8. Vad är Loreens favorit dricka?
Svar: Kan eller hittar tyvärr inte svaret på den här frågan :/


9. Vad är Loreens favoritklädsel?

Svar: Vet inte säkert men om man kollar på dom kläderna hon har på sig nu så verkar det vara, jumpsuits, jeans, skinnjacka, bluse, linne, höga wedge skor och hennes tumring. Hon sa också i en intervju att hennes bästa köp var ett par pumps från Acne.

10. Kan du lägga ut en bild på Loreen och alla hennes syskon? :) (tillsammans) Om du hittar en då =D
Svar: Hittar tyvärr ingen bild på hela familjen, men här är en bild lånad från Loreens systers Facebook. Det är en bild på Loreens mamma, syster, brorsa och Loreen själv :)

Den här bilden är också lånad från Loreens fina syster Mohiba! Det är underbara Loreen längst till vänster sen är det hennes två fina systrar! Kan man hitta en finare familj än det här? Tror nog inte det!

11. Vad är Loreens favoritdjur?
Svar: Vet faktiskt inte, men jag tror inte hon har något djur i alla fall :)

12. Vad är Loreens "tur" nummer?
Svar: Vet inte riktigt, det kanske blir nummer 11 om hon vinner i Baku ;)

13. Vad är hennes stjärntecken?
Svar: Loreens stjärntecken är vågen.


14. Hur gammal är hennes äldsta syskon och hennes yngsta?

Svar: Det vet jag faktiskt inte, hon har ju så många syskon så jag håller inte koll på vem som är älst och vem som är yngst, haha! Men Loreen har ju sagt i flera intervjuer att hon är den älsta så 28 år alltså, men den yngsta vet jag inte.

15. Brukar ha kjol eller klänning någon gång? Eller är hon som jag att hon bara går i byxor och shorts?
Svar: Lite av svaret kan du hitta på fråga 9. Men hon går nog oftast i jeans, tights eller jumsuits vad jag hat sett i alla fall :)

16. Villken land kommer loreen från?
Svar: Loreens mamma och pappa kommer från Marocko, men hon själv är född i Sverige.


17. Kommer hon från Sverige, om inte vart ifrån?

Svar: Svaret hittar du på fråga 16.


18. Tror hon att hon kommer vinna eurovision song contest? (stavning?)

Svar: Jag tror inte att Loreen tänker så mycket på det, hon har ju sagt att hon inte brukar förvänta sig så mycket eftersom det blir fel fokus då.

19. Älskar?
Svar: Fattar inte riktigt vad du menar med frågan, men jag antar att du menar vad hon allmänt älskar för något kanske? hmm, det är en svår fråga eftersom inte jag vet vad hon älskar men jag gissar lite eller jag vet att hon älskar att sjunga, sen tror jag hon är ganska intresserad av mode och kläder och såklart vänner och familj.

20. Hur lång är hon?
Svar: Jag frågade 118 800 hur lång Loreen var, och då fick jag svaret att hon var ca 165 cm lång! Vet ju inte riktigt om det stämmer, 118 800 vet ni, haha :P

21. Hur kan man skriva till henne? Alltså finns det någon speciell adress?
Svar: Du kan ju skriva på hennes facebook sida, men det är inte säkert att man får svar men du kan ju alltid försöka :) Klicka HÄR för att komma till hennes facebook sida!


22. Är Loreens bagrund Marocko?

Svar: Svaret hittar du på fråga 16.

23. Favoritfärg?
Svar: Svaret hittar du på fråga 5.


24. Fvoritartist?

Svar: Hon har sagt att hon tycker mycket om Michael Jackson "the king of pop". Men sedan har hon också sagt att hon tycker mycket om Björk, Imogen Heap, Lisa Gerrard och Coldplay, hon säger att hon tycker om när artister har lite Enya-inspiration.


25. Favoritaffär?

Svar: oj, det vet jag inte riktigt. Men hon har sagt i en intervju att hon tycker om att blanda second hand kläder med lite dyrare kläder.

26. Hur ska man göra för att få Loreens autograf?
Svar: Du får kolla upp när hon har spelningar, så kan

du försöka få en autograf då!
Här är annars en bild på Loreens autograf ;)

27. Vem är Loreens Idol?
Svar: Ingen aning, haha :P

28. Hur kom hon på sin klädstil? Hon klär sig speciellt och vackert!
Svar: Vet inte hur hon kom på sin klädstil, men jag antar att hon valde det hon själv trivdes i och tyckte var snyggt :) Du kan ju alltid testa att fråga den fråga till henne på hennes facebook sida HÄR!

29. Kommer det en musikvideo till euphoria snart?
Svar: oj, det vet jag faktiskt inte, hon har ju inte gjort någon musikvideo till hennes andra låtar, så musikvideon är nog då när hon uppträder i Melodifestivalen! Fast det vet man ju inte, det kanske kommer en musikvideo snart ;)

30. När började Loreen med musiken?
Svar: Svaret hittar du på fråga 1.

31. Vad är Loreens favorit fotbolls lag?
Svar: haha, det vet jag faktiskt inte!

32. Vet du om hon sjunger om någon speciell i "My heart is refusing me?"
Svar: Tyvärr vet jag faktiskt inte.

33. Vad kommer Loreen göra för förändringar på scenframträdandet i Baku?
Svar: Det jag vet än så länge är att hon kommer ändra den modul som Loreen utför numret på. I Melodifestivalen var det ett enkelt svart podium. Nu bygger dom en modul till henne som dom ska pimpa med ljus och tillsammans med scendesignern så har dom sagt att dom ska hitta en effekt som blir en riktig showstopper!

34. Vissa säger att det var playback i refrängerna är det sant?
Svar: Vet inte riktigt, det kan du kanske fråga Loreen själv på hennes facebook sida HÄR!

35. Vad tar Loreen i bänkpress?
Svar: haha, tyvärr så vet jag inte det!

35. Jag undrar hur hon fått till sitt hår från nästan "afro" till spik rakt och lugg? Det måste ju vara hår som hon satt fast i sitt vanliga, för så är det många som gör :)
Svar: Jag vet faktiskt inte hur hon har gjort, men det finns ju många olika sätt man kan göra det på. Om man har väldigt lockigt hår och sedan plattar ut det så blir ju håret oftast dubbelt så långt! Har själv lockigt hår, så jag vet, haha :P Men jag vet också att Loreen har extensions i håret :)


35.
Kan man skriva till Loreen isåfall hur?
Svar: Man kan skriva till Loreen via hennes facebook sida, hon läser alltid allt som kommer upp där. Men man får inte alltid ett svar, men om det är en fråga så kanske ett annat Loreen fan kan svara på den i loggen :) HÄR kan du hitta Loreens facebook sida :)Hoppas ni är nöjda med svaren!
Om det är någon fråga som jag inte kunde svara på och som ni verkligen vill ha svar på så kan ni ju alltid testa att fråga frågan själv till Loreen på hennes Facebook sida HÄR, så kanske ni får ett svar ;) ♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0